Onze diensten

Wij bieden onze diensten aan in de regio Zuid-Holland en Noord-Brabant. Indien u buiten deze regio woont, kunt u zich wel aanmelden via de site. We kijken dan of we toch een geschikte hulp bij u in de buurt kunnen vinden.
Nova Cura biedt de volgende diensten aan:

Huishoudelijke hulp / Werkster

Gemak en comfort met huishoudhulp van Nova Cura: zonder omkijken is uw huis weer op orde. Schoonmaken, opruimen en strijken, maar ook het bereiden van een maaltijd of boodschappen doen behoort tot de mogelijkheden. We stemmen de werkzaamheden volledig af op uw specifieke wensen en behoeften. Huishoudelijke hulp gezocht? Via Nova Cura vindt u een betrouwbare en vakkundige hulp in de huishouding.

Kosten: € 16,50 per uur inclusief btw. Geen bemiddelings- of abonnementskosten.

Minimale afname: 2 uur per week of 3 uur per 2 weken.

Eenmalige schoonmaak

Bij een verbouwing of verhuizing hebt u al meer dan genoeg dingen aan uw hoofd. Schoonmaken schiet er dan al snel bij in. In deze situaties is een eenmalige schoonmaak ideaal. U huurt enkele uren schoonmaakhulp in en u kunt zich weer op andere zaken concentreren in een schoon en opgeruimd huis.

Kosten: € 20,00 per uur inclusief btw. Betaling vooraf en minimale afname van 3 uur.

Schoonmaak waardebon

Met onze schoonmaak waardebon doet u uw vrienden of familie pas echt een plezier. De waardebon kan gebruikt worden voor een eenmalige schoonmaak. Verras uw familie of vrienden met een cadeau dat ontzorgt!

Kosten: Vanaf € 60,00 (3 uur eenmalige schoonmaak)

Bent u geïnteresseerd in een of meer van onze diensten? Direct aanmelden.

Wat kunt u nog meer van ons verwachten?

In de toekomst kunt u ook bij ons terecht voor andere diensten, zoals de oppashulp. Houd onze site in de gaten voor meer informatie over deze ontwikkelingen.

Nova Cura - Vertrouwde hulp thuis

Stadionweg 37A
3077 AR Rotterdam

Telefoon
010-420 97 09

Informatie & vragen
info@vertrouwdehulpthuis.nl

Service
info@vertrouwdehulpthuis.nl